Plattegrond en faciliteiten
ZAAL 1
KEUKEN
LOKALEN 2, 3, 4
|
Je kan hier ons grondplan in PDF-formaat downloaden.
Prijsinfo en huishoudelijk reglement
Een prijslijst voor wat de huur en de dranken betreft, kan hier worden gedownload. Hieronder enkele aandachtspunten uit ons huishoudelijk reglement:
We hebben ook een reglement van inwendige orde. Dat kan hier gedownload worden (in PDF-formaat).
- Dranken: Het is niet toegelaten eigen dranken mee te brengen. Leeggoed apart houden en een beschikbaar verbruiksformulier invullen. Bij vragen ivm de voorziene dranken of extra bijbestellingen, neem tijdig (minimaal 10 dagen op voorhand) contact met Roger Winters (0474 59 97 45).
- Keuken: Tafels en stoelen terugplaatsen op aangegeven plaats. Tafels en aanrecht, fornuis, oven, vaatwasser, perculator zorgvuldig proper maken. Borden bestek en glazen afwassen en in de voorziene kasten deponeren.
- Poetsen en vuilzakken: Bij bereiding van warme maaltijden, buffetten eigen vuilzak meebrengen en achteraf meenemen. Vergeet niet om eigen keukenhanddoeken mee te brengen. Keuken en gebruikte lokalen borstelen (gereedschap in de keuken aanwezig). Indien de lokalen niet proper worden achtergelaten, wordt een kost van 12,50 euro per uur aangerekend.
- Verwarming: Bij het verlaten van de zaal de thermostaat terugdraaien, alle lichten doven en de binnen- en buitendeuren sluiten. Sleutel onmiddellijk terug bezorgen.
We hebben ook een reglement van inwendige orde. Dat kan hier gedownload worden (in PDF-formaat).